Chat sexi shqiptar

Ai dul nga dhoma duke me injoruar komplet dhe iku shkoj.

Disa muaj më vonë ndodhi një konflikt financiar në mesin e vllëzërve dhe ata u ndan njëri me tjetrin dhe ai kaloj në një shtëpi tjëter që ishtë pronë e familjes. Edhepse kaloj një kohë e gjatë deri sa burri im dhe ai u pajtuan njëri me tjetrin unë përseri nuk mund ta harroja atë dhë nuk mund ta harroja ftyrën e tij.

________________________________________________________ I PARE EROTIKO-PORNOGRAFIK SHQIPTAR - RAGIPI.

ESHTE NJE VIDEOINCZIM I DOBET, I FORMATIT VHS, POR I MIRE PER TU SHIKUAR.

NESE NUK E KENI KETE PROGRAM, SHKARKONI KETU ai film ndoshta eshte palidhje por eshte filmi i pare pornografik qe ka dale ne shqip.origjina e tij eshte viti 19 dhe qe nga ajo kohe e deri me sto ka afro 15 vjet andaj mos gjykoni kot se filmi eshte i mire Pershendetje gjithve ku do qe jeni:/spo ju vjen turp bre me bo ksi gjana te tilla aspo ju vjen gjynah me ja bo ksi sende te ne vajzes se mitur ,por te ishte motra juj si dot te kishit vepru ne keto momente ju kisha lutur qe ti terhekni keto foto duheni te keni respekt nga vajzat shqiptare ok ja kaloni sa me mir FILMI I PARE EROTIKO-PORNOGRAFIK SHQIPTAR - RAGIPI.

NESE NUK E KENI KETE PROGRAM, SHKARKONI KETUFILMI I PARE EROTIKO-PORNOGRAFIK SHQIPTAR - RAGIPI.

Historia ime është e quditshme pak sepse kjo kultur ketu nuk e kupton dhe nuk mund ta pranoj këtë llojë realiteti.

Shpesh herë kur isha vetem në shtëpi masturboja duke futur gishtat në vaginin time, dhe imagjinoja se po boja seks me të dhe shpërtheja në orgasm të madh.

Një ditë derisa po kalonte ai nga dhoma aty me degjoj duke bërtitur dhe hyri brenda e më pyeti cka kishte ndodhur dhe për fatin tim isha mbuluar me një batanije dhe i thashë se kisha parë një ëndërr të keqe.

Kishte pasur poashtu shpesh herë raste kur edhe ëndërroja se po boja seks me të. Dhe kaluam një kohë shumë të mirë së bashku por ai nuk ishtë aty ishte në një udhëtim dikund.

Dhe derisa po qëndronim në shtëpi tek kunata aty ajo po mi tregonte disa fotografi të martesës dhe poashtu disa foto tjera. Nga ajo visit kaluan edhe disa muaj dhe mandej shkova për të dytën herë për visit kësaj radhe ishte ndryshe kur shkova në shtëpin e tyre mora vesh që kunata nuk ishtë aty por kishte shkuar për visit tek familja e saj dhe do të kthehej në mbrëmje dhe Ai kunati më tha pasi shtëpia ime ishte larg shumë të rrija aty dhe ta prisja.

938

Leave a Reply